Ajatuksia, fiiliksiä, musiikkia, teatteria, tyyliä. Mitä nyt milloinkin.

maanantai 7. toukokuuta 2012

Viikonlopun juttuja

Perjantaina Meri & Rosvot heittivät kevään kolmannen ja viimeisen keikkansa Nyyrikissä. Seuraavaksi soitetaan kesäkuun lopussa Keski-Suomessa.

Kevään ensimmäinen keikka Nyyrikissä oli kaikille avoin ja silloin sali oli loppuunmyyty. Fiilis oli superjännittynyt ainakin meikäläisen kohdalla, ja siitä kertoo ehkä sekin, että näin keikasta painajaisia jo pari viikkoa ennen H-hetkeä. Oli kuitenkin mielettömän hieno fiilis soittaa koko illan setti, ja vielä BÄNDIN kanssa! Seuraava keikka oli yksityistilaisuus ja yleisössä istui pelkkiä naisia, yhtä miestä lukuunottamatta. Fiilis oli hyvin erilainen, mutta keikka oli hyvä ja palaute myös positiivista. Perjantaina yleisössä oli hauskan kostea fiilis ja intoutuivatpa he jossain vaiheessa jopa tanssimaan! Oli hauska huomata, kuinka bändinä olemme harjoituksen myötä rentoutuneet lavalla ja kommunikaatio on luontevampaa. Itsekin koen lavalla olemisen jo paljon helpompana ja nautin siitä entistä enemmän. Sain eilen hämmentävimmän palautteen ikinä: eräs keski-ikäinen nainen yleisöstä tuli luoksen esityksen jälkeen ja sanoi "sinussa on niin paljon sydäntä". Samalla hän otti kaulastaan sydänkorun ja asetti sen kaulaani. En voinut olla muuta kuin hämmentynyt ja kiittää naista. Melkoista? Hassua? Hämmentävää? Kaikkea edellä mainittua. :D


Kuvat ovat kevään esnimäiseltä keikalta. Kuvat: Hanna Kinnunen.


Lauantaina käväisimme Kierrätystehdas- tapahtumassa ja mukaan ei tarttunut tällä kertaa mitään! Mitä?! Esillä oli jälleen kerran kauniita esineitä, koruja ja sisustustuotteita, mutta mikään ei nyt erityisesti herättänyt minussa WOW- fiilistä. Harkitsimme kivoja koristetyynynpäällisiä, mutta osa kuosivaihtoehdoista oli myyty loppuun emmekä jaksaneet jäädä odottelemaan uusien saapumista. Ehkä koristetyynystämme asuntomme sitten, kun uusi sellainen löytyy ja on uusi sohva, mitä koristaa.

Kaapelitehtaalla kiertelyn jälkeen harkitsimme johonkin ravintolaan menemistä, mutta sitten huomasimme Kampissa ranskalaisen maalaistorin ja ajatus juustoillallisesta hiipi mieliimme. Päädyimme ostamaan muutamaa eri juustoa ja vähän makeaa jälkkäriksi. Käytiinpä myös hakemassa kyytipojaksi pullo punaviiniä. Naminami! Pitkästä aikaa juustoja!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti