Ajatuksia, fiiliksiä, musiikkia, teatteria, tyyliä. Mitä nyt milloinkin.

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Maailma kävi kylässä

Paras tapa viettää tätä väsynyttä sunnutaita, oli suunnata aurinkoiseen Kaisaniemeen tsekkaamaan Maailma kylässä- festareiden tunnelmia. Seuralainenkin oli yhtä nuutunut kuin allekirjoittanut, joten olimme täydellistä seuraa toisillemme. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kyseisillä festareilla kävin, uskokaa tai älkää. Voin sanoa, että jo pelkästään tunnelman ja ruoan takia sinne kannattaa mennä. Harvemmin saa herkullista etnistä ruokaa edullisesti ja näin helposti. Itse söimme paikan päällä sekä myöhäisen aamiaisen, että päivällisen. Nam. Säästä nauttiessa sai nauttia myös hyvästä musiikista. Kesä on ihanaa aikaa Helsingissä jo senkin takia, että erilaisista ilmaistapahtumista pääsee nauttimaan melko usein.


Päivän ensimmäinen annos oli Kongolaista papuhärpäkettä riisillä. (K voi korjata, jos muistin ruoan alkuperämaan väärin..)

Jukka Poika veti puiston niin tukkoon, että alue piti väliaikaisesti aidata.

                                     

Päivällistä Ghanalaisittain. Parasta annoksessa olivat friteeratut keittobanaanit.

Sattumoisin löysimme myös You complete me:n myyntipisteen ja ostin kuvassa olevan korun. Olen ostanut kyseisestä lafkasta myös korvikset ja kuulin, että uusi mallisto on pian tuloillaan. Pakko jäädä kyttäämään!

Tämä kangaskassi oli löytö. Yleensä näistä saa pulittaa järjettömät 10-15 euroa, mutta tämäpä maksoi 3 euroa! Olisiko ehkä pitänyt ottaa mustanakin..?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti