Ajatuksia, fiiliksiä, musiikkia, teatteria, tyyliä. Mitä nyt milloinkin.

torstai 10. toukokuuta 2012

Päiväretki Tallinnaan (Part one?)

Karkasin ystävän kanssa eilen Tallinnaan päiväksi. Matka Viikkarilla määränpäähän maksoi vaivaiset 12 euroa per naama. Ei paha! Päivän teema tuntui olevan syöminen: maissa käytiin syömässä Afrikkalaista herkkua kivassa ravintelissa ja takaisin päin mentäessä olimme varanneet buffan laivalla. Taattu ähky.

Kävimme maissa tosiaan ystävälleni jo entuudestaan tutussa raflassa syömässä. Paikan nettisivuille pääsee tästä linkistä. Ravintola on vanhassa kaupungissa ja helppo löytää. Hinnat eivät päätä huimanneet ja safka oli hyvää (tosin toisessa annoksessa oli käytetty mitä ilmeisimmin pakastelohkoperunoita): pääruokamme maksoivat noin kuusi ja kahdeksan euroa, ja pullo ihan ok valkkaria irtosi 13,5 eurolla. Jälkiruoaksi maistui herkulliset drinkit. Suosittelen paikkaa etnisen ruoan ystäville.

Ilma oli niin lämmin ja aurinkoinen, että ruoan jälkeen siirryimme drinkkien kanssa terassin puolelle. Ennen kuin huomasimmekaan, kello oli jo viisi ja piti lähteä löntystelemään takaisin satamaan päin. Tässä vaiheessa taisimme hiukan katua etukäteen maksamaamme buffetia, mutta kyllä se ruoka taas laivassa maistui ;).

Reissu oli kaikin puolin onnistunut pieni get away arjen keskeltä (kohdallani voi nyt kysyä, minkä arjen?) muihin maisemiin. Seura oli loistavaa, ilma kuin morsian, ruoka hyvää, laiva mukava ja siisti ja meri tyyni. Mietimme jopa, että jos toiset halvat matkat parin viikon sisällä löydämme, lähdemme pikavisiitille uudestaan. Ensi kerralla voisimme keskittyä enemmän kaupungin ihailuun ja kauppohin tutustumiseen. Tallinnassa on muutama liike, joita ei Suomesta vielä löydy, ja joihin haluaisin päästä käymään. Näitä liikkeitä ovat mm. Pull and Bear, Stradivarius, Bershka ja New Yorker.

Alla vähän kuvia ekskursioltamme.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti