Ajatuksia, fiiliksiä, musiikkia, teatteria, tyyliä. Mitä nyt milloinkin.

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Mitä teet vappuna?

Itse suuntaan Korjaamolle We Love Helsingin vapputansseihin. Lainasin seuraavan kuvauksen tapahtuman Facebook- sivuilta:

"Romanttisessa vaunusalissa tanssitaan perinteiseen tyyliin vanhojen puuraitiovaunujen keskellä. We Love Helsingin DJt soittavat tuttuun tapaan kotimaista kultakauden iskelmää 30-70-luvuilta ja innostavat sielukkailla kappalevalinnoilla ja välispiikeillä. Luvassa on ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia.

Kulmasalin valtaa Kreba-Disco, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät kotimaisilla kuumilla pop- ja rock-klassikoilla, käännöshiteillä, huumaavalla suomi-discolla, nostalgisimmilla nuoruushiteillä ja muilla Vapun henkeen sopivilla yllätyksillä 60-90-luvuilta."


Olen kerran aikaisemmin käynyt We Love Helsingin tansseissa, pari vuotta sitten juhannuksena, ja tykkäsin kovasti. Odotan iltaa siis innolla!

Ennen tansseja nautitaan kuitenkin herkkuja ja kuohuviiniä hyvässä seurassa! Kaveri on luvannut leipoa munkkeja (nam!) ja tehdä simaa (yök!). Meidän osaksemme jää valmistaa perunasalaatti ja jotain muuta pientä. Muuksi pieneksi kelvannee valkosipuli- ja barbequemaustetut ruissipsit tuorejuustotäytteellä, namnam!

Vielä kun osaisin päättää minkä mekon päälleni laittaisin, pinkkejä pilkkuja vaiko inkkarikuosia kellohelmalla...? Hattu päässä mennään, sehän on selvää. ;)


Laitan mekosta mahdollisesti kuvan myöhemmin, kunhan päätän kumpi kolttu vapun viettoon pääsee.

Ihanaa vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti